Μία κοινότητα με στόχο τη θετική αλλαγή για τους ανθρώπους με αιμορροφιλία, και στην Ελλάδα.

Μελετήθηκε η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια των συστημάτων τεχνητού παγκρέατος για άτομα με τύπου 1 διαβήτη.

Ενημερωθείτε για την πρόληψη και την προστασία της ζωής σας και των αγαπημένων σας.

Οι καρδιολογικές εξετάσεις απευθύνονται σε ανασφάλιστους πολίτες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εξετάζει το dupilumab ως πιθανή θεραπεία για το ανεπαρκώς ελεγχόμενο μέτριο έως σοβαρό άσθμα.

 

Ετικέτες

Τα αποτελέσματα της μελέτης SCALP για νέα θεραπευτική αγωγή παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας (AAD) στην Καλιφόρνια.

Αυτό ήταν το μήνυμα της παρουσίασης του εκπαιδευτικού προγράμματος του Safe Water Sports για την ασφάλεια στη θάλασσα και το νερό.

Ενημερωτική εκδήλωση για τη νόσο του Πάρκινσον και θέμα «Ζώντας με τη νόσο του Πάρκινσον: Προβλήματα, δυνατότητες, προοπτικές», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μάρτιου 2018 και ώρα 16:30 στην αίθουσα «OLYMPIA» του ξενοδοχείου Royal Olympic. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Η Ημέρα Φροντιστή είναι o θεσμός που έχει καθιερώσει εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών, ως ένδειξη αναγνώρισης του δύσκολου έργου που επιτελούν οι φροντιστές των ατόμων με νόσο Αλτσχάιμερ και άλλες μορφές άνοιας.

Γνωρίζετε πώς σχετίζεται η διατροφή, το κάπνισμα και το άγχος με την υπογονιμότητα; Αυτά και πολλά ακόμη θα συζητηθούν στην ανοιχτή επιστημονική εκδήλωση την Τετάρτη 14 Μαρτίου.

Ετικέτες
Σελίδα 1 από 3